Podrobné informace o pořízení záznamu a souvisejícím zpracování osobních údajů

  1. Záznam pořizuje a souhlas je udělován společnosti GTS ALIVE s.r.o., IČ: 26193272, sídlem Na Maninách 1092/20, 170 00, Praha 7, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 78560 (dále jen „GTS Alive“).
  2. Záznam se pořizuje v rámci akce GTS Alive pro držitele průkazů ISIC, Alive a AliveID v České republice na místech uvedených na www.isic.cz/isictour, ve dnech 1. 10. 2024 – 31. 10. 2024, s názvem ISIC Tour 2024 by Flex Academy (dále jen „ISIC Tour“).
  3. Vstupem do areálu ISIC Tour jste udělili dobrovolně a bezplatně souhlas v souladu s ust. § 84 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, s tím, aby pověřený zástupce GTS Alive zachytil fotografickou a audiovizuální technologií záznam Vaší podoby, případně dalších v úvahu připadajících prvků a projevů Vaší osobnosti (dále jen „záznam“).
  4. Souhlas je udělen na dobu neurčitou.
  5. Účelem pořízení záznamu je zachycení ISIC Tour pro zveřejnění, vytvoření fotografie pro účastníky ISIC Tour, možnost účastníků se na fotkách a videích nalézt a označit se v rámci sociálních sítí, možnost účastníků si svoji fotografii stáhnout a uložit, a zveřejnění reportáže a galerie fotografií z ISIC Tour.
  6. Souhlas zahrnuje oprávnění GTS Alive záznam zveřejnit a užít na propagačních materiálech (zejména nikoliv však výlučně letáky, ISIC noviny, plakáty, tištěná propagace, katalog partnerům a další), na síti Internet, zahrnující mimo jiné webové stránky www.isic.cz a sociální sítě Facebook, Instagram, TikTok a Youtube, to vše k veřejné prezentaci ISIC Tour. Z ISIC Tour bude pořízen sestříhaný audiovizuální záznam, který bude GTS Alive prezentován partnerům ISIC Tour.
  7. Souhlas zahrnuje oprávnění GTS Alive záznam promítat na plátno, zobrazit na ISIC Tour a jiných akcích GTS Alive a dále záznam uchovávat pro interní evidenční účely GTS Alive, včetně vyhodnocení ISIC Tour a prezentace partnerům ISIC Tour.
  8. GTS Alive je oprávněna v záznamu činit nezbytné úpravy a retuše, a záznam v původní i v takto zpracované podobě užít ve výše uvedeném rozsahu i ve spojení/v souboru s jinými autorskými díly a dalšími prvky.
  9. GTS Alive má právo, nikoli však povinnost záznam užít. GTS Alive má rovněž právo, nikoli však povinnost, společně s užitím záznamu užít v analogickém rozsahu i Vaše jméno a příjmení.
  10. V rámci uchování záznamu mohou být zpracovány Vaše osobní údaje, pokud je Vaše osoba identifikovatelná, a to zejména Vaše fotografie či Vaše audiovizuální podoba. V této souvislosti vstupem do areálu berete na vědomí, že máte práva uvedená v dokumentu „Zásady ochrany osobních údajů“ dostupném na www.isic.cz a také u hostesky GTS Alive na ISIC Tour. V tomto dokumentu jsou uvedeny kontakty GTS Alive pro případ Vašich žádostí, zpracovatelé GTS Alive a příjemci osobních údajů a rovněž poučení o dozorovém orgánu a opatřeních k ochraně osobních údajů.