Zapomeň na předsudky: Bulharsko, Egypt a Kos je i pro mladé!

Dovolená s Blue Style a ISIC

Bulharsko, Egypt a Kos mají co nabídnout i mladým. Ať už hledáš párty, dobrodružství, nebo nezapomenutelné zážitky, tyto destinace tě nadchnou svou pestrostí a možnostmi. Připrav se na dovolenou, kterou si užiješ naplno!

Bulharsko: Párty, pláže a hiking

Zapomeň na stereotypy a objev Bulharsko! Slunečné pobřeží a Zlaté Písky jsou místa plná života, barů a klubů. Zrelaxuješ se na pláži nebo na túře v horách.

Zábava a noční život

Slunečné pobřeží a Zlaté Písky tě oslní svou energií a možnostmi. Přes den si užiješ na skvělých plážích a večer vyrazíš do některého z mnoha klubů či barů. Místa jako Sunny Beach jsou proslulá kluby a plážovými párty, které trvají až do rána a nabízí zážitky pro každého, kdo se rád baví a užívá život naplno. Ubytuj se v adults only párty hotelu Sunny Beach Club.

Dobrodružství v horách

Pro každého drsňáka a milovníka adrenalinu nabízí Bulharsko krásné hory, jako je pohoří Rila nebo Pirin. Můžeš si dát hiking, objevovat nádherná jezera, nebo dokonce zdolat nejvyšší vrchol Balkánu Musala.

Bulharsko - Sunny Beach Club

Egypt: Podmořský ráj, noční párty a tajemná plavba po Nilu

Egypt není jen o pyramidách a sfingách – i když tyto památky jsou rozhodně must-see. Tato země nabízí také neuvěřitelná dobrodružství a zážitky, které tě zaručeně nadchnou.

Vodní sporty

Miluješ je? Rudé moře je jedno z nejlepších míst na světě pro potápění a šnorchlování.

Párty

Chceš protančit noc se starými či nově poznanými přáteli? Ubytuj se v párty hotelu Meraki Resort v Hurghádě.

Zažij Egypt jinak!

Vydej se na plavbu po Nilu a přenes se do doby faraonů a objevuj starověké chrámy a hrobky, zatímco se budeš plavit po legendární řece bohů. Pojď na palubu a nech se unést kouzlem Egypta!

Egypt - Meraki resort

Kos: Pláže, historie a dobrodružství na kole

Kos je ostrov, kde si užiješ historii, přírodu i sport. Prozkoumej úchvatné antické památky a užij si relaxaci na plážích u otevřeného moře nebo v klidných zátokách.

Cyklistika

Kos je díky rovinatým terénům a rozsáhlé síti cyklostezek super místo pro cyklistiku.

Příroda, historie, bary

Půjč si kolo, auto nebo motorku a objevuj termální prameny, solné jezero a skryté pláže. Ostrov ti nabídne nejen skvělé výhledy, ale i spoustu příležitostí k aktivnímu trávení času! Určitě nevynechej hlavní město ostrova Kós, kde každou noc pulzuje životem vyhlášená a světově známá Bar street. Najdeš tady bar vedle baru a klub vedle klubu a neunikneš tady ani historii.

Na Kos si nedávno zaletěl také sportovec a influencer Immanuel Adenubi. A co o svém tripu říká?

„Nikdy jsem nebyl moc typ na dovolenky u bazénu s drinkem v ruce, ale po pár užitých dovolených s CK Blue Style musím říct, že jsem na ně změnil názor. Dovolená s cestovkou hned neznamená nudu na pláži a Kos nebyl výjimkou. I když to byla dovolená na poslední chvíli, překvapilo mě, jak krásně nám vyšly veškeré aktivity. Od fajnovýho výletu na blízký ostrov Nisiros a jeho spící vulkán, jakože fakt krásné tradiční večeře v horské vesnici, až po celou řadu sportů, které jsme si mohli zahrát v letovisku Kipriotis Village. Samozřejmě nesmím zapomenout na dost zábavy kolem ostrova v půjčeném autě, ve kterém jsme si dojeli i do fitka v hlavním městě Kos (pořádnej trénink jsme nechtěli vynechat). Každopádně bych Kos určitě doporučil ať už pro povaleče u bazénu, nebo aktivnější cestovatele. Je to tam pěkný, je to tam rozmanitý, je tam sranda! Mějte se hezky a užívejte léto!“ vzkazuje Immanuel.

influencer Immanuel Adenubi na Kosu

A jak se nejlíp dostaneš do Egypta, Bulharska nebo na Kos?

Nejlíp s cestovkou, která respektuje tvou individualitu!

CK Blue Style je největším samostatným subjektem na trhu českých cestovních kanceláří. V ČR působí od roku 1997 a je to velká rodinná firma s téměř třemi sty zaměstnanci a více než 65 pobočkami po celé republice. V roce 2023 obdrželi prestižní ocenění Czech Best Managed Companies od auditorské společnosti Deloitte. Její silnou stránkou jsou dlouholeté zkušenosti, které získali díky osobnímu poznávání jednotlivých destinací. Nabízí i celou škálu nadstandardních služeb, jako je privátní transfer z letiště v destinaci, nejzajímavější výlety šité na míru či zorganizování romantického svatebního dne na břehu moře.

Blue Style a ISIC

Pokud si svoji vysněnou dovolenou naplánuješ včas, můžeš si užít slevu s průkazem ISIC na rezervaci zájezdu u CK Blue Style.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.