Na školu se musí chytře… Se SMART parťáky a ISIC po ruce!

studenti se smart elektronikou vhodnou ke studiu

Návrat do lavic se stává realitou a ty možná přemýšlíš, jak si ho zpříjemnit. Zažij novodobou školu hrou s chytrým elektrem, co ti usnadní každodenní školní povinnosti a zároveň tě odmění za pilné studium epickou zábavou. Stačí oprášit ISIC.

Notebook Acer Nitro V 15: Digitální starter pack každého moderního studenta

Notebook Acer Nitro V 15 vhodný pro studentyLadíš diplomku, hledáš potřebné info na netu pro svůj příští projekt, nebo se jen toužíš odreagovat od učení u oblíbené gamesky? Výkonný a spolehlivý notebook představuje nezbytný základ úspěchu. A přesně takovými parametry se pyšní zařízení Acer Nitro V 15. Spolehlivě zvýší tvou studijní produktivitu a paralelně zhmotní tvé herní sny, kdykoliv budeš potřebovat vypnout.

Díky jeho supervýkonnému hardwaru včetně dedikované grafické karty NVIDIA GeForce RTX 4050 6G-GDDR6 a 15,6″ Full HD displeji s 144Hz obnovovací frekvencí si užiješ vždy hladký obraz a plynulý chod i při náročném multitaskingu či hraní graficky náročných titulů. Prvotřídní chlazení a software NitroSense ti umožní nastavit vše podle svých potřeb, zatímco DTS X: Ultra Audio zajistí jedinečnou zvukovou kulisu a standard Wi-Fi 6 se postará o rychlé a stabilní připojení – to vše v atraktivním herním designu, který zaujme na první pohled.

Notebook Lenovo IdeaPad 3 Slim: Tvá studnice nápadů, kdekoliv, kdykoliv

Notebook Lenovo IdeaPad 3 Slim pro studentyPokud v rámci digitálního světa hledáš něco „lehčího“, co tě nezklame doma ani na cestách, sáhni po Lenovo IdeaPad 3 Slim. Stylový kompaktní notebook tě navzdory štíhlé 17,9 mm tloušťce a muší váze jen 1,62 kg podrží i při náročnějších (nejen domácích) úkolech.

To, že dokonale klame tělem, dokazuje přítomností 8jádrového procesoru Intel Core i5 či rychlého 512GB SSD disku, díky nimž se můžeš pokaždé spolehnout na bleskové reakce systému i dostatek místa pro všechny své soubory. Podsvícená klávesnice s numerickou částí ti pak, mimo jiné, zajistí pohodlné dokončení seminárek před ranními deadliny.

Tablet Lenovo Tab P11: Sparing, s nímž se zamiluješ do učení na první dotek

Tablet Lenovo Tab P11 vhodný pro studentyMáš pocit, že se občas ztrácíš ve svých poznámkách? S tabletem Lenovo Tab P11 to bude minulostí. Je lehký, odolný, šikovný a s velkou 11,5″ obrazovkou, tudíž ho můžeš mít pořád u sebe – po cestě do školy, na přednáškách, v posteli…

Pokud rád kreslíš nebo zakomponováváš své poznámky přímo do prezentací, stylus Lenovo Precision Pen 2 ti to umožní. A po škole si na jeho jemném displeji s 2K rozlišením, věrnými barvami a ochranou zraku můžeš pustit oblíbený seriál. Zkrátka perfektní společník na celý den, o čemž svědčí i jeho 10hodinová výdrž na jedno nabití!

Smartphone Xiaomi Redmi Note 13 Pro: Dokonalý schoolmate

Smartphone Xiaomi Redmi Note 13 Pro vhodný pro studentyJaký by to byl studentský život bez pořádného telefonu?! Populární model Xiaomi Redmi Note 13 Pro kombinuje vysoký výkon a osobitý styl v jednom balení.

S osmijádrovým procesorem MediaTek Helio G99 Ultra a obdivuhodným 200Mpx vlajkovým fotoaparátem s optickou stabilizací se můžeš plně spolehnout, že tě nenechá ve štychu. A to jak při online výuce, tak při pořizování luxusních snímků na Instagram. A díky baterii s gigantickou kapacitou 5 000 mAh ti bude k ruce celý den. Následně mu bleskově doplníš šťávu prostřednictvím rychlého 67W nabíjení. Během toho si připomeneš svá každodenní dobrodružství na luxusním 6,67″ AMOLED Full HD+ displeji s plynulou 120 Hz obnovovací frekvencí.

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6 Classic: Buď pánem svého (volného) času

Chytré hodinky Samsung Galaxy Watch6 Classic pro studentyŠkola je základ, ale je třeba si najít čas i na „regeneraci“. Se Samsung Galaxy Watch6 Classic, spojujícími klasickou eleganci s moderními technologiemi chytrých hodinek, budeš mít o aktivní zábavu postaráno doslova na dosah ruky.

Podrží tě při sportu, pomohou ti zkvalitnit spánek a včas ti připomenou vše, co je třeba. Jejich vylepšený procesor ti zajistí vysoký výkon a plynulý chod aplikací, a baterie s výdrží až 40 hodin tě udrží ve hře ve dne v noci. A když tě omrzí jejich stávající vzhled, systém rychlé výměny řemínků ti umožní přizpůsobit hodinky tvé osobnosti během pár vteřin.

Tip na závěr, respektive start školního roku: Ušetři s ISIC!

Využij své studium naplno. Zmobilizuj svůj průkaz ISIC a zajisti si výše uvedené a mnohé další SMART parťáky z širokého sortimentu elektroniky za exkluzivní studentské ceny v DATART. Vždyť víš, na školu i slevy se musí chytře!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.