Využij ISIC slevu na tiskárny a fotoaparáty Canon. Jaký model si vybereš?

tiskárna Canon

Opět je tu sleva s ISIC, a ty můžeš ušetřit až 21 % na vybrané tiskárny a fotoaparáty Canon. Nabídka je opravdu pestrá, a proto jsme pro tebe připravili průvodce, který ti pomůže zvolit ten nejlepší model pro tvoje studijní potřeby i volný čas.

Jak si vybrat správnou tiskárnu nebo fotoaparát Canon?

Potřebuješ občas vytisknout pár dokumentů, nebo hledáš tiskárnu, která zvládne i fotografie ve vysoké kvalitě? Nebo snad fotoaparát, který pořídí perfektní snímky pro tisk nebo tvorbu obsahu na sociální sítě? Podívej se na výhody jednotlivých modelů Canon a vyber si podle svých priorit.

Kapesní fototiskárna

Dokonalým partnerem pro tvůj smartphone bude kapesní tiskárna Canon Zoemini 2, díky které můžeš tisknout fotografie kdykoli a kdekoli. Model Canon Zoemini 2 je dobíjecí fototiskárna, kterou budeš mít při sobě vždy, když jí budeš potřebovat. Nepoužívá inkoust a je tak malá, že se ti vejde do kapsy. Fotografie jednoduše pořídíš na svém mobilním zařízení a během chvilky získáš samolepicí výtisky, které můžeš sdílet s přáteli a rodinou. Navíc si můžeš vybrat z krásných barev jako je zlatavě růžová, námořnická modrá nebo perlově bílá.

Kapesní fototiskárna

Doporučené modely základních tiskáren Canon

Pokud tiskneš jen občasně, jsou pro tebe vhodné tiskárny se dvěma sdruženými inkoustovými náplněmi – pigmentovou černou (PGBK) a tříbarevnou (C, M, Y). Velkou výhodou je, že pokud inkoust v tiskové hlavě zaschne, stačí vyměnit cartridge a tiskárna bude opět fungovat. Tyto modely jsou ideální pro ty, kdo tisknou jen sporadicky, například během zkouškového období.

Další plus je nízká pořizovací cena a použití pigmentového černého inkoustu, který odolává vlhkosti a rozmazání. Zvýrazňování textu fixem je tak zcela bez rizika.

tiskárna Canon

Novinka PIXMA MG2551S je kompaktní domácí multifunkční zařízení pro tisk, skenování a kopírování, které přináší pozoruhodné výsledky. Její prioritou je kvalita a snadné použití, od dokumentů plných textu po rodinné fotografie.

PIXMA MG3650S je multifunkční tiskárna ideální pro méně náročné uživatele. Nabízí funkce, jako je automatický oboustranný tisk a možnost bezokrajového tisku až do formátu A4.

PIXMA TS5350a nabízí pokročilejší funkce, včetně rychlého tisku, ovládání přes displej a LED stavového řádku. Má dva podavače papíru – spodní zásobník na běžný papír a zadní podavač na speciální média a fotopapír. K dispozici je také v různých barevných variantách, které ti umožní přizpůsobit tiskárnu stylu tvého pokoje.

PIXMA TS7450a přidává k výhodám modelu TS5350a ještě automatický podavač dokumentů (ADF), který usnadní skenování více stránek najednou. Ideální volba pro elektronické odevzdávání semestrálních prací.

PIXMA TS7650i a PIXMA TS7750i jsou rychlé a vysoce kvalitní tiskárny, které díky své kompaktní velikosti a jednoduché použitelnosti bez obtíží zapadnou do vašeho života. Oblíbíte si je mimo jiné pro jejich jednoduché a intuitivní uživatelské rozhraní a rychlý tisk. Pomocí bezplatného softwaru, jako je Easy PhotoPrint Editor, Creative Park a PosterArtist Web, můžete navíc vytvářet úžasné plakáty, letáky, karty a další materiály.

PIXMA TS8750 a varianta TS8751 v bílé barvě. Pomocí těchto tiskáren získáte vysoce kvalitní výtisky. Tisk dokumentů a barevných fotografií s využitím 6 inkoustů přináší rychlé a ohromující výsledky.

Doporučené modely pokročilých tiskáren Canon

Teď se podíváme na tiskárny pro časté využití s pokročilými funkcemi pro tisk velkých množství dokumentů, obrázků či fotek.

Pokud tiskneš pravidelně a ve větším objemu, Canon nabízí tiskárny se systémem MegaTank. Tyto modely mají velkoobjemové inkoustové nádrže, které umožňují tisk tisíců stránek na jedno naplnění. Cena za vytištěnou stránku je díky tomu výrazně nižší, což oceníš při tisku větších projektů, jako jsou fotky z terénního cvičení nebo celé skripta.

fototiskárna Canon

PIXMA G2410 je spolehlivá a kompaktní multifunkční tiskárna s doplnitelnými zásobníky pro vysokou výtěžnost a produktivní, cenově výhodný tisk. Je vhodná pro domácnost i malou kancelář.

PIXMA G2430 se snadno ovládá, umožňuje bezokrajový tisk do formátu A4 a nabízí jednoduché doplňování inkoustu díky systému lahviček. Údržba tiskárny je snadná díky uživatelsky vyměnitelné nádobce na odpadní inkoust.

PIXMA G3430 navíc nabízí Wi-Fi připojení, což umožňuje snadné bezdrátové ovládání tiskárny z počítače nebo chytrého zařízení. Tento model je zdařilou evolucí, která k bezdrátovým funkcím přidává všechny inovace z předchozího modelu G2430. Kromě černé jí lze pořídit ještě v dalších atraktivních barvách – růžové a fialové. Může se tak stát nejen funkčním, ale i příjemným doplňkem tvého pokoje.

PIXMA G640 je multifunkční tiskárna se šesti doplnitelnými zásobníky inkoustu, která nabízí tisk fotografií v nevídané kvalitě a umožňuje velkoobjemový tisk s extrémně nízkými náklady.

Výhody Wi-Fi připojení u Canon tiskáren

Tiskárny Canon s Wi-Fi připojením umožňují bezdrátové ovládání z různých zařízení a připojení k internetu. Díky tomu můžeš tiskárnu propojit s aplikacemi a cloudovými úložišti, což výrazně rozšiřuje její možnosti. Můžeš tisknout dokumenty a fotografie přímo z cloudu nebo ukládat naskenované dokumenty do online úložiště. Některé modely podporují i Google Classroom, což ocení především studenti a pedagogové.

Doporučené modely fotoaparátů Canon

Slevu můžeš uplatnit i na vybrané fotoaparáty, kterými lze doplnit některou z tiskáren. Ať už studuješ fotografický nebo audiovizuální obor, nebo prostě jen rád fotíš nebo tvoříš obsah na sociální sítě, dokumentuješ dění kolem sebe, nebo svůj volný čas, tato zařízení jsou přesně to, co hledáš.

fotoaparáty Canon

Bezzrcadlovka EOS R50 je perfektní pro začínající fotografy a tvůrce obsahu. Nabízí špičkové funkce pro fotografování i video, včetně 4K 30p videa. Bajonet RF poskytuje široké možnosti výběru objektivů. Výklopný displej a snadné propojení s počítačem z ní činí ideální volbu pro streamování a tvorbu obsahu. S mobilní aplikací a automatickým režimem je EOS R50 skvělý pro přechod ze smartphonu na profesionálnější úroveň.

PowerShot V10 je navržený pro vlogování a tvorbu videí na cestách. Kompaktní tělo s výklopným displejem a integrovaným stojánkem spolu s výkonnými stereo mikrofony poskytuje vynikající kvalitu videa. Díky snadnému propojení s telefonem můžeš své záznamy rychle a snadno sdílet.

Bezzrcadlovka EOS R100 je fotoaparát nabitý výkonnými funkcemi v kompaktním těle a v kombinaci s pestrým výběrem objektivů zajišťuje vynikající kvalitu obrazu a videa. Díky funkci, kdy fotoaparát EOS R100 detekuje osobu v záběru, aby zachytil opravdu aktuální okamžik, budeš mít vždy perfektně zaostřeno – postará se o to výkonné automatické zaostřování Dual Pixel CMOS a kontinuální snímání. Díky užitečným nabídkám s průvodcem a službě Creative Assist ti pomůžeme získat ten nejlepší snímek.

Jak získáš slevu až 21 % s ISIC?

Jednoduše při nákupu na Alza.cz zaregistruj svůj ISIC průkaz a sleva se ti automaticky načte v košíku. Canon nabízí širokou škálu modelů, takže si jistě vybereš ten, který nejlépe vyhovuje tvým potřebám – ať už pro studium, nebo zábavu.

sleva na produkty Canon s ISIC

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.