Využíváš Alive App opravdu naplno?

Využíváš Alive App opravdu naplno?

Pojď se znovu podívat do světa úžasných slev a exkluzivních nabídek! Je tu rychlý přehled toho, co pro tebe Alive App může udělat.

Rychlé zobrazení průkazu

Rychlé zobrazeí průkazu ISIC v Alive AppS aplikací Alive App máš svůj digitální průkaz vždy po ruce, a to doslova!

Díky praktické funkci rychlé akce otevřeš svůj průkaz jediným dotykem. Stačí si dát aplikaci na domovskou obrazovku svého telefonu a dlouhým stisknutím ikony vyvolat rozevírací nabídku, kde vidíš název svého průkazu.

Už žádné dlouhé hledání v aplikaci nebo v kabelce. S Alive App ušetříš čas a nervy. Ať už se potřebuješ prokázat při nákupu, cestování nebo při jakékoli jiné příležitosti, tvůj digitální průkaz bude vždy připraven.

Vyzkoušej rychlý přístup třeba hned u příštího nákupu a uvidíš, jak ti usnadní život.

 Limitované nabídky v Alive AppLimitované nabídky 

Hledáš příležitosti, jak ušetřit a zároveň získat něco opravdu výjimečného? Pak jsou naše limitované nabídky, které najdeš pouze v aplikaci, přesně pro tebe.

Tyto exkluzivní akce ti přinášejí přístup k produktům a službám, které jinde nenajdeš, a to za ceny, které tě příjemně překvapí. Pozor, každá nabídka má své vlastní kouzlo, ale trvá pouze omezenou dobu. Na nový přísun limitovaných nabídek se můžeš těšit každý měsíc.

Sleduj proto pravidelně Alive App, ať ti žádná neunikne. Dříve nebo později si určitě přijdeš na své, ať už hledáš módní kousky, elektroniku, kosmetické produkty nebo třeba poukázky na zážitky.

Zapoj se do soutěží

Soutěže v Alive AppKoho by nepotěšilo čas od času vyhrát parádní cenu? S námi jsou tvé šance vysoké. Každý měsíc totiž najdeš v Alive App také novou nabídku soutěží o hodnotné ceny.

O soutěžích se dozvíš i na našem Instagramu, kde také pravidelně uveřejňujeme výherce. Nejsnáze se však o nich dočteš přímo v aplikaci, kde najdeš také jejich podrobná pravidla. A hlavně se můžeš pomocí jednoduchého formuláře rovnou zapojit.

Tak pojď do toho a užij si spoustu zábavy i těšení na výhru! Brzy se určitě objeví něco extra pro tebe, ať už jsi nadšenec do technologií, módy nebo dobrodružství. Zkusíš štěstí?

Filtry a oblíbené položky v Alive AppOblíbené položky a filtry

Udělej si z nakupování osobní zážitek. S naší aplikací si můžeš snadno přizpůsobit nákupy přesně podle svých představ.

Vytvoř si seznam oblíbených značek, ať si můžeš rychle udělat přehled, jaké slevy jsou pro tebe zrovna dostupné.

Chytré filtry ti pomůžou rychle a jednoduše najít to, co hledáš – konkrétní značku, slevu, online prodejnu nebo kamennou pobočku.

Díky těmto funkcím ušetříš čas a najdeš pro sebe to pravé.

Ještě nemáš Alive App?

Pokud ještě nemáš průkaz v digitální podobě, stáhni si Alive App zdarma z App Store nebo Google Play a aktivuj svůj profil v aplikaci.

Přečti si také, jak funguje získání slevy s Alive App v obchodech.

Využíváš Alive App opravdu naplno?

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.