Strašidelně stylová trička s potiskem

člověk s Halloweenskou maskou dýně a tričkem s originálním potiskem

Blíží se Halloween, nejstylovější svátek v roce! Ať už jsi v týmu čarodějnic, zombies či upírů, nebo si užíváš experimentování s odvážnými kostýmy, kolekce triček a mikin T-shock s hrůzostrašnými potisky ti zaručí, že budeš středem každé halloweenské party.

Halloween za rohem – už víš, jak se vyparádíš?

Svátek všech strašidel a nemrtvých se blíží a je čas se na něj naladit! Patříš mezi ty, kteří chodí ven zásadně až po setmění, kamarádí s černými kočkami nebo koukají na horory klidně i před spaním? Nebo spíš oceníš, že během tohoto večera můžeš bezostyšně vymýšlet různé vtípky na své okolí nebo dostávat sladkosti? Na Halloween máš zkrátka příležitost užít si spoustu zábavy s podobně naladěnými přáteli.

V den, kdy budeš moct konečně naplno projevit svou temnější stránku, ti nesmí chybět ten správný extravagantní outfit. Nenech letos nic náhodě a připrav se na strašidelnou party se vším všudy a prohlédni si nabídku stylových potisků od T-shock. Kromě hrůzostrašné masky by se ti určitě hodilo i tričko, mikina nebo šaty s děsivým nebo legračním tematickým potiskem. Máme připravenou spoustu motivů, ať už s klasickými symboly Halloweenu, jako jsou dýně, netopýři a duchové nebo s tvými oblíbenými hororovými postavami z knih a seriálů.

Vytvoř si potisk podle své fantazie

Pokud ti žádný z motivů dostatečně neučaruje, nepropadej panice. Klidně si vytvoř vlastní originální potisk na webu T-shock a využij pomoc online generátoru obrázků, který ti navrhne potisk přesně podle tvého přání. Tak se neboj šokovat a vytvoř si nepřehlédnutelný party ohoz!

Ušetři u T-shock s ISIC

A nezapomeň, že s průkazem ISIC máš u T-shock slevu 10 % na veškeré zboží!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.