Online kurzy IT od expertů z ČVUT nyní se slevou až 85 %

Zimní semestr na ČVUT přináší studentům jedinečnou příležitost zúčastnit se špičkových podvečerních IT kurzů se slevou až 85 %. Od základů programování v Pythonu až po pokročilé kurzy kybernetické bezpečnosti.

Investuj do své budoucnosti s online IT kurzy od ČVUT

Zimní semestr na ČVUT otevírá nové možnosti pro všechny, kdo chtějí získat nebo rozšířit své IT dovednosti. V nabídce je široké spektrum podvečerních kurzů, které jsou dostupné nejen pro studenty ČVUT, ale i pro širokou veřejnost. S unikátní slevou až 85 % máš jedinečnou příležitost investovat do své kariéry s minimálními náklady.

Od základů Pythonu po mistrovství v Linuxu

Kurzy pokrývají široké spektrum IT dovedností. Pokud jsi na začátku své cesty, doporučujeme jednodenní sobotní kurz Základy programovacího jazyka Python, kde se naučíš pracovat s jedním z nejpopulárnějších programovacích jazyků na světě. Pokud se chceš ponořit do datové vědy, je tu navazující kurz Python pro Data Science. Tento kurz tě naučí, jak efektivně sbírat, analyzovat a vizualizovat data, což je dovednost, která je v dnešním datově orientovaném světě neocenitelná.

Pokud tě více zajímá bezpečnost, můžeš zvolit kurz Kybernetická bezpečnost – CompTIA Security+, který tě připraví na boj proti kybernetickým hrozbám. Naučíš se základy obrany proti útokům, jako jsou DDoS, a dozvíš se víc o řízení rizik a zabezpečení firemních sítí.

Pro ty, kteří chtějí zvládnout Linux na expertní úrovni, je připraven kurz Mistrovství v Linuxu. Tento intenzivní kurz tě provede vším od základů až po pokročilé techniky správy Linuxu. Pod vedením Pavla Trollera, jednoho z nejuznávanějších odborníků na Linux v ČR, získáš praktické dovednosti, které ti mohou otevřít dveře do světa IT.

Certifikace, které ti otevřou dveře

Všechny kurzy od ČVUT jsou navrženy tak, aby tě připravily na mezinárodně uznávané certifikace. Kurzy CCNA I, II a III tě provedou základy i pokročilými technikami správy sítí a připraví tě na certifikaci Cisco CCNA, která je jedním z nejrespektovanějších certifikátů v oblasti IT.

Unikátní příležitost se slevou až 85 %

Víme, že investice do vzdělání může být nákladná, a proto ČVUT nabízí studentům možnost získat kvalitní IT vzdělání za zlomkovou cenu. Díky slevám až 85 % se můžeš zúčastnit kurzů, které by jinak byly finančně nedostupné.

Podrobné informace o všech nabízených kurzech najdeš na webu NetAcad ČVUT. Zde se můžeš rovnou přihlásit na kurzy a zajistit si své místo. Kurzy startují již 7. 10. 2024!

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.