Poznej všechny výhody členství Flex Academy

Studenti - členové Flex Academy

Plánuješ projít školou s vyznamenáním? Se studentským programem Flex Academy to půjde snadno. Objev výhody a speciální slevy na Apple, které ti program nabízí, a vrhni se do studia naplno s těmi nejlepšími pomocníky.

Významný projekt pro všechny studenty

Flex Academy je projekt pod záštitou iWant Apple Premium Partner, který je zaměřen na studenty středních a vysokých škol. V České republice je tak jediný svého druhu – přináší ti možnost získat Apple produkty, jako je MacBook, iPad, iPhone a další, za dostupnější ceny. Program také zahrnuje speciální akce, bohatou nabídku školení, workshopů a praktických tipů, jak efektivně využívat Apple produkty při dosahování tvých studijních cílů.

Výzva i příležitost k lepším studijním výsledkům

Každý rok se Flex Academy ve spolupráci s iWant zaměřuje na splnění toho největšího studentského snu – úspěšně dostudovat. K tomu je však kromě motivace a odhodlání potřeba také kvalitní vybavení, které ti umožní zvládat školní povinnosti rychleji a ulehčí tak cestu ke zdárnému cíli. Právě Apple produkty, které jsou známé pro svůj výkon, jednoduchost použití a vysokou spolehlivost, můžeš s Flex Academy získat za zvýhodněnou cenu.

A aby se tato myšlenka dostala k co možná nejvyššímu počtu studentů po celé ČR, rozhodlo se Flex Academy rozšířit svůj dosah a stát se generálním partnerem ISIC tour 2024. V rámci ISIC tour Flex Academy navštíví několik vysokých škol a předá studentům z celé republiky spoustu tipů a triků, jak s těmito produkty dojít pro vysněný titul.

Klíč k úspěšnému studiu: Výhody členství Flex Academy

Členství ve Flex Academy přináší řadu výhod, které ti mohou zjednodušit studium. Vybrat si můžeš ze dvou typů členství, kdy každý z nich má své vlastní benefity. Těšit se můžeš až na 15% slevy na služby i produkty, pozvánky na exkluzivní akce a konzultace zdarma. Zjisti, jaké má iPad nebo MacBook využití a jak s nimi proplout studiem bez starostí. Stačí vlastnit průkaz ISIC a zbytek nech na nás.

S Flex Academy je všechno možné

Skloubit studium s tvými zájmy nebylo nikdy jednodušší. Lehkost, výkon, kompatibilita. Přesně tato slova vystihují Apple produkty, které jsou ideálními parťáky nejen ke studiu, ale také na cestování, pro práci na dálku i zábavu. Všichni studenti by měli mít možnost studovat po boku těch nejvýkonnějších produktů. Přidej se k Flex Academy a pořiď si produkty Apple za nízkou cenu. Usnadní ti nejen studium, ale také každodenní život. Přesvědč se o tom sám.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.