Dopřej si výhodné menu v pekařství Hello!

Pekařství Hello!

S průkazem ISIC si nyní můžeš dopřát lahodné občerstvení. Pekařství Hello! nabízí Red Bull energy drink a hot dog s kečupem a hořčicí, to celé jen za 74 Kč. Stačí ukázat průkaz a studentské menu za skvělou cenu je tvoje. Navíc tě tu čekají i další výhodné nabídky.

Student-friendly svačina pro každou příležitost

Plechovka Red Bull v kombinaci s poctivým hot dogem je studentské menu v Pekařství Hello!, které funguje skvěle vždy a všude.

Pekařství Hello! najdeš na vlakových nádražích a zastávkách po celé České republice. Je tedy ideálním místem, kde se stavit na jídlo, když zrovna někam cestuješ. Ať už tvoje cesta vede do školy, na brigádu, nebo jen tak ven s přáteli, tohle občerstvení ti spolehlivě doplní energii a posilní tě i během náročného dne.

Dokonalé podzimní občerstvení – už brzy!

Na podzim se navíc můžeš těšit na několik výborných novinek, které jsou na září a říjen jako stvořené. V nabídce přibude třeba bulka s omeletou, rajčetem a cheddarem. Omeletu si budeš moci vychutnat ještě v novém toastu, doplněným šunkou a sýrem. A když budeš mít chuť na něco vydatnějšího, vyzkoušej bagetu s grilovaným kuřecím a sýrem s modrou plísní.

Všechny tyto podzimní dobroty přijdou skvěle vhod po cestě do školy. Začátek školního roku si tak můžeš náležitě zpříjemnit občasnou ranní svačinkou.

Pekařství Hello!

Zlaté klasiky v Pekařství Hello!

Pekařství Hello! najdeš také bohatou nabídku stálého zboží. Sezónní akce jsou přizpůsobené tak, aby se chutí a složením hodily k danému období. Tyhle lahůdky ti však budou chutnat vždycky, ať už sem zavítáš v letním horku, nebo během sněhové vánice.

K dispozici máš širokou nabídku sladkých i slaných croissantů, baget a housek, které jsou stále velmi oblíbené. Stačí vybrat podle toho, na co máš chuť – různé bagetky a croissanty jsou plněné zeleninou, šunkou, sýrem, jiné dokonce tuňákem. Croissanty pak samozřejmě koupíš i ve sladké variantě, buď s čokoládou, nebo jen tak bez náplně.

Zaměstnanci chystají pečivo po ránu, aby byly opravdu čerstvé. I díky tomu tu všechno chutná tak skvěle.

nabídka občerstvení v Pekařství Hello!

Pro sladší život…

Do stálé nabídky patří i sladké pečení, například super oblíbený Míša řez s tvarohem a s křupavou čokoládou na povrchu. Další sladké potěšení na tebe čeká v podobě Hraběnčiných řezů. Tento sladký dezert tě uchvátí kombinací šťavnatých kousků jablek, lehkého bílkového sněhu a křupavých vlašských oříšků. Takové občerstvení může skvěle fungovat jako zákusek, když tě zrovna „honí mlsná“.

Osvědčenou klasikou na poli sladkého pečiva jsou všem známé čokoládové muffiny. I tuto lahůdku si můžeš v pekařství Hello! směle dopřát.

Pekařství Hello! se na tebe těší a má připravenou celou nabídku dobrot.

Detaily slevy s ISIC a mapu poboček pekařství Hello! najdeš pohodlně také v aplikaci Alive App, kde máš pěkně po ruce i svůj digitální průkaz.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.