Vyber si ten správný batoh pro svá letní dobrodružství

Mladíci a slečny s batohy od Meatfly

Léto je za rohem a s ním i čas na výlety, festivaly a dovolenou! Ale co dělat, když tvůj současný batoh dosluhuje a kufr postrádá kolečka? V tomto článku ti představíme stylové a praktické kousky na léto, které pořídíš s ISIC slevou. Dej tomu 5 minut čtení a načerpej inspiraci!

Ať už se chystáš na zdolávání hor, objevování exotických krajin nebo jen tak lenošit na pláži, s novým zavazadlem se budeš cítit ready na jakékoliv letní dobrodružství. Představíme ti stylové a praktické kousky od Meatfly, které navíc díky svému průkazu ISIC pořídíš se slevou. Můžeš si počíhat na batoh do školy, na výlet, kufr na dovolenou nebo praktickou tašku do fitka. Nech se inspirovat a vyber si spolehlivou bagáž, která bude tvým parťákem při nezapomenutelných letních zážitcích a ještě dlouho poté!

Batohy Meatfly do školy i na výlety

Potřebuješ batoh do školy nebo výlet do hor? V Meatfly batohové kolekci si každý najde to své a díky využití průkazu ISIC navíc i ušetříš i nějaký ty kačky! Takový batoh Wanderer ti nabídne dostatek prostoru a kapes pro všechny tvoje nezbytnosti, takže je naprosto ideální na výlety. Samozřejmě tu najdeš i další pecky, tak mrkni na celou kolekci a vyber si ten pravý pro tebe.

Léto bez kufru? Ani náhodou!

Kufr Contin ti nabídne prostorné kapsy s přihrádkami, uzamykatelný zipy, inline kolečka – prostě všechno, co potřebuješ na delší cesty. A navíc, v hromadě designů a barev, takže na letišti hned poznáš ten svůj! A pro drobnosti, jako je mobil, klíče a peněženka, tu najdeš širokou škálu ledvinek a kabelek v různých stylech a velikostech.

Radost na cestách i ve fitku

Na cesty nebo do fitka? Tašky Gail a Mavis tě pokryjou! Gail je tvůj parťák na delší cesty a prodloužený víkendy, zatímco Mavis ti bohatě postačí na kratší výlety. A co je nejlepší? Obě skvěle poslouží i na tahání věcí do fitka!

Tašky do fitka Meatfly

Do Meatfly s ISIC slevou

Tak na co ještě čekáš? Navštiv meatfly.cz nebo mrkni do kamenné prodejny a vyber si to, co ti padne přesně do noty. Jo a nezapomeň při nákupu využít ISIC, s kterým budeš mít slevu 11 %.

Autor
Dagmar Prajznerová
Jsem milovnice sci-fi a fantasy světů, dobré kávy a černého humoru. Své superschopnosti nejradši tříbím cestováním, čtením nebo pokecem s fajn lidmi nad indickým jídlem.